Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

torsdag 6. juni 2013

Utsikten de neste 25 timer....

Etter skippermøtet, bestemte vi oss for en nattseilas!  Vi trenger å øve oss på det.... :-) Værmeldingene var gode, forsåvidt!  Ikke mye vind, men flatt hav. Må innrømme at det var fristende.

Albania ble droppet til fordel for nattseilas til Hellas / Krofu :-)
Utsikten vi må venne oss til..... himmel og hav. Egentlig utrolig deilig, spesielt når vi snur oss andre veien og ser s/y Spurs!!

Solnedgangen her i Adriaterhavet er noe tidligere enn hjemme i Norge. Solen gikk vel ned i halv-ni-tiden.

Vi er nå vel fremme i Korfu, litt trøtte må vi innrømme etter 25 timers seilas, med minimalt med søvn. Og det "verste" av alt, vi kunne ikke gå rett og legge oss.  Vi måtte sjekke inn i landet!  Harbour Master, Custums og Police.  Og du-og-du for et skjemaveldet!  Og her foregår ikke alt pr PC.  Neida, her får vi beskjed om å skriv litt ekstra HARDT, for det er papir med diverse BLÅPAPIR vi sitter å skriver på..... ;-)

4 timer senere, får vi ankret opp i Gouvia Marina!  Dere kan tro herrene ombord i s/y Morgengry og s/y Spurs var litt på fliren da de kom lykkelige ombord igjen med alle papirene ship-shape!

2 kommentarer:

 1. Ser fantastisk ut:=) Er brunfargen begynt å sette seg? Tenkte vi skulle opp på hytten neste helg, hvis været er ok og det er tørt nok hadde jeg tenkt å beise terrassen(gulvet)der oppe..vet dere om det er noe rest igjen? Eventuelt om det er en spesiell type jeg skal kjøpe? Hils Bård:=) Klem fra din sønn:)

  PS: Kjenner du deg igjen i strøket her:
  http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=42123692&sort=1&page=1&areaId=20220&next_previous

  SvarSlett
 2. Vi er forsiktige, mht til brunfargen..... Men her får man en gylden farge på ben, fjes og armer bare man tar en liten runde til butikken med kortebukse ;-) Så vi ser slett ikke verst ut, vi er feriebrune! ;-))

  Sender deg egen mail på terassen på hytten. MEN OVATROL nr. 1 vil nok bli bra tenker vi!

  Bård ber meg hilse så mye tilbake. Hellas kan han like utbrøt han i dag. Folket er vennlige og du får alt du drømmer om i butikkene rett rundt hjørnet her. (Akkurat det var vanskelig i Croatia.... :-))

  Vi holder kontakten... ihverfall hver gang vi en på nettkafè.

  Klem igjen og hils Tonje!!

  SvarSlett