En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

søndag 9. juni 2013

Fish Spa - søndag 9. juni - Corfu

Av alle ting, så falt Bård pladask for å prøve fiske-spa!  Vi bestilte time til i dag, søndag 9. juni, etter kl. 17:00.....  Vi var utrolig spente, hva i alle dager var dette for noe?

Reklamen sier som følger: "Let the fish-doctor give you a unique treatment that will refresh your feet, as it smoothly nibbles (it has no teeth) and removes the dead skin from them. After a session with the Fish-doctor you will feel light and fresh, as various acupunctural points are activeated, both balancing your nervous system and increasing the blood circulation at your feet, also dimishing symtoms from conditions such as diabetes.

I de karene vi fikk våre ben oppi, var fiskene 2 år gamle.  Fiskene fikk de levert fra Israel.


Her ser dere oss, sammen med Maria, som tok Fish-Spa hver morgen.  Utrolig hyggelig dame.  Dette ble et minne som vi kommer til å ta med oss i ryggsekken på vår videre seilas.

Kanskje kommer vi igjen? :-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar