En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

mandag 15. september 2014

Sjøflytilbud fra Hvar/Jelsa ;-)

I dag er s/y Mikkel klar for vinteropplag - en litt trist dag, igrunnen! Vi er der om 15 dager....., vi orker nesten ikke tenke på det engang!

MEN det som blir spennende, det er å høre hvordan hjemreisen ble! For denne gangen har vi fått tilbud om sjøfly fra Hvar/Jelsa, og Gretha & Jarl er prøvekaniner.... kan man si!! 13 minutter blir reisen fra Jelsa til Trogir!  Med fergen, som vi pleier å ta, blir reisetiden 2 timer.
Sjøflyet tar av fra Jelsa

http://www.ec-air.eu/en/map/

Gretha & Jane
Deres gode venner Jane & Mike kjørte Gretha og Jarl til Jelsa hvor sjøflyet sto og ventet på dem.  Jeg tror de var like spente som "prøve- kaninene" :-))

Vi har hatt en fantastisk måned sammen her i Vrboska! Og denne gangen blir det ikke SÅ lenge til vi sees igjen, heldigvis!!  Gode klemmer ble utvekslet og "på gjensyn" om ca. 10 dager!! (Heldigvis ikke 1,5 år denne gangen!!!)
Peter & Jarl

.. og vi kan visst følge sjøflyet med web-kamera de har satt opp, på følgende adresse: http://www.livecamcroatia.com/kamere/splitsko-dalmatinska/european-coastal-airlines-split-divulje-web-kamera/

2 kommentarer:

  1. Alt vel med flypassasjerene :-) Vi er nemlig på besøk og drikke bobler med dem! Og vi gleder oss alle til dere snart er hjemme igjen! Klemmmm fra Gretha & Marit

    SvarSlett
  2. Det høres meget bra ut! Var inne og sjekket prisene i dag... og det ser ut som de har "landet" på 222,58 Kn./pers., så vi kommer nok til å reise den veien vi også! Ikke leeenge igjen til vi sees igjen nå!! ;-) Lykke til med Klubbmesterskapet!!!! ⛵

    Klem fra mig

    SvarSlett