Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

søndag 14. september 2014

Turstien vår, for tiden.... ;-)

 Ut på tur, aldri sur!

Nå er det jammen ikke lenge til vi blir å se på "Norges turstier"!  Litt pesende...., tror jeg nok, men ved godt mot!  Vi har prøvd å holde formen, dvs musklene, ved like, men jeg tror vi har mye å gå på når det gjelder "spurt-opp-bakken"!! Hjertepumpen har nok noe mer å gå på, og nå prøver vi, litt mer bevisst, å demme opp for Norges fjord (holdt jeg på å si....) og daler!
I mellomtiden må vi nyte de fine turstiene de har her i Vrboska! Litt blandet av fliser, asfalt, barnåler og stein! Det går jo an det, med sandaler... ihvertfall!!
Ute i "Pannekakebukten" har de tilrettelagt, som seg hør og bør, for personer med litt mindre førlighet. Super badeplass for alle!!
Tidlig en søndags morgen, må Bård til pers!  Jeg bare må ut på tur, strekke litt på bena, og nyte de siste ukene av vårt 1,5 års sabbatsår! Bård er ikke akkurat vanskelig å be.... ;-)
Ikke alt er på GH!  Den gamle brannstasjonen og ikke minst sildefabrikk er til forfall.  Ryktene går om at det er en investor som har planer om å bygge leiligheter her!  Åhhh, det kunne ha blitt fint!  Håper det blir en virkelighet!!
Utsikt mot ACI Marina Vrboska! Sjøen er krystallklar, og det hadde ikke vært vanskelig å ta seg en dukkert på turen, i det 25 grader varme vannet!!
Her i Croatia er strandlinjen allemannsrett. Og for fastboenede er det bare å få seg en ile i sjøen... og dermed har man båtplass..... like ved der en bor! Utrolig flott ordning!!
Nevnte sildefabrikk i det fjerne! Det går rykter om at de som skal bygge leiligheter her, må la skorsteinen stå. Et aldri så lite minne ønsker de å ha, om fordums tid! :-)
.... og så er vi tilbake til vår pantoon, nr. 13.... litt der ute!  Fin  vinterplass, påstås det.  På den plassen vil det alltid være litt sol, selv om vinteren! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar