En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

onsdag 10. september 2014

HageParty!!

Peter (Belgiser) og Rudi (Tysker)
Vi er ikke bare ombord i s/y Morgengry!  Her forleden ble vi invitert til Garden Party hos Mike & Jane!  Og FOR en flott hage!!  Vi storkoste oss, til langt på natt!!
Sitroner i egen hage! 36 stk. i år!!!

Bård, Mike, Svein, Jarl & Gretha

Seilloft!!!  

Oliventre!!  For en drøm!!

Det var bare en fryd å vandre rundt i hagen, som de har brukt mange år på, å opparbeide her i Vrboska på øyen Hvar. Litt feiling var det blitt, men nå trodde Mike at de hadde funnet plantene som kunne klare seg på egen hånd når de var ute å seilte eller var hjemme i England.

3 gode venner, Bård, Mike (Engelsk) og Jarl

Kvelden toppet seg, da månen kom opp innimellom husene!  Det var så-og-si fullmåne og kvelden ble helt magisk, spesielt da Jane (konen til Mike, som jeg ikke har klart å få et bilde av, utrolig nok!) spilte opp til dans, med sin nyervervede "iPad".

1000-takk Mike & Jane for en kjempeflott kveld og aften!  Og den gode maten som Jane hadde laget!  3 forskjellige gryteretter, noe for enhver smak, spicy og curry!!  Kan det bli bedre!??! ... og jeg lærte noe nytt:  eplebiter kuttet opp i "bitte-lite-yougurt" - mmmmm :-) Kanskje jeg skal gjenta Jane suksess, i neste dameklubb jeg skal ha??

Vi gleder oss allerede til lørdag!  Da skal vi til Marina/Pinjata vingård, alle som vi er blitt kjente med i ACI Marina Vrboska.  Det ser ut som vi blir 19 stk.!  Jeg kan allerede "føle og ta på stemningen" DET kommer til å bli!!  Nesten alle nasjonaliteter i Europa vil være representert!  Gøy? JA!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar