Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

søndag 13. juli 2014

Mye står på "programmet"

Dagene går som en røyk!  Og det er ikke slappe dager på soldekket, kan du tro!  Det er faktisk ingen som har benyttet seg av det ennå.... ;-)

Nei, her går det i 100 med handling, bading, litt mer bading, og enda mer bading!  Og så spiser vi!  Vi har mye forskjellige "spisestunder". Ja, som is-stund, fruktstund, middagsstund.... og et par drikkepauser!  Det er viktig å få i seg mye væske i varmen!  I morges målte vi temperaturen til 26 grader i skyggen, og vi tror nok at temperaturen i sjøen nærmer seg 25.
Alle har funnet sin drømmeplass, til natten, ombord!  Spesielt Lotta, vil nå jeg si ;-)  Det er såvidt det er plass til meg i forlugaren sammen med den kjekke bestefaren!!

1 dag i marina, 2 dager på svai. 1 dag i marina og nå er vi godt i gang med andre dagen på svai igjen.  Og denne gangen trenger vi ikke gå inn i en marina for å handle.  Vi ligger gunstig til, rett utenfor Cala d'Or.  Da er det bare å ta den flotte, lille gummibåten vår inn til stranden for å gå å handle. Og alle er med og tar ansvar for å bære DE TUNGE bæreposene med godsaker i hjem igjen :-)


Stina og mamma Hege
 Flinke barn!

.... og enda gunstigere med å ligge her i bukten (Cala) Gran, er at det er pub'er på land som sender fotballkamper!  Så i går kveld fikk Stina være med pappa Morten inn til land, kl. ti om kvelden! for å se fotballkampen mellom Nederland og Brasil!  Og lykken var at Nederland vant!  Hipp-hipp-hurra!! Og her ligger vi fremdeles! Finalen går jo mellom Tyskland og Argentina i kveld.  Gjett om Stina og pappa Morten skal på pub i kveld?  Kanskje flere også?!??
Pappa Morten

En lykkelig Bestefar :-)

Bloggskribent Gry får hjelp av Lotta (SELFIE)
Fotograf: Lotta Bjerkås Lunde
Vi har det fantastisk og klarer oss veldig bra ombord alle syv på de kvadratmeterne vi har til rådighet!  Vi har heldigvis mange dager igjen av ferien. Heldigvis mønstrer den unge familien først av omkring den 22. juli!  Vi er heldige vi!  Men aller først må vi jo klare å få en DIGER fisk!  Og så ønsker barna å bli gode jollemotorkjørere!  De er godt i gang!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar