En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

søndag 6. juli 2014

1000-takk for en SUPER uke i Castdelldelfels!


Fotograf: Hermine Gudim Bjerkås
Fotograf: Hermine Gudim Bjerkås
Vi har hatt del helt supert her i Castdelldelfels og det takket være "Bård jr.-familien", som vi ynder å kalle dem blant venner.

Og vi trengte det!  Vi har, spesielt, savnet venner og familie på vår fantastiske tur!  Vi skulle så gjerne hatt med alle sammen i hele dette året, men nå må vi ta igjen og nyyyyte at nå, når vi er i Europa, så blir vi litt lettere tilgjengelig, og lettere (og billigere) å besøke ;-)Hermine, 10 år, vil bli fotograf!  Og har tatt dette flotte bildet av oss og sin storesøster, Victoria! Jeg er så heldig at jeg har fått låne bildet, for å legge det ut på bloggen! Vi gleder oss til Hermine er vel ferdig med sin utdannelse, i mellomtiden får vi øve oss på å bli fotogene! :-))
Victoria
Vi har hatt en meget aktiv uke!  Det er ikke bare å legge seg rett ned på en solstol, steke seg og lese bøker! Neida!

Daglige joggeturer på jr.-familien står på programmet.  Jeg kan betrygge leserne om at vi "gamle" har sluppet unna joggeturen, men vi har syklet 8 km. hver dag! Slett ikke verst!  Og det med ganske så mange kilo både på ryggen og i sykkelvesken, har gjort seilerbena godt! :-) (Supermarkedet var laaaangt unna marinaen).


Julie
Ellers har vi BADET i DE HØYE bølgene!  Barna synes, selvsagt, at det er rene barnematen. Det er verre med oss voksne!
Fotograf: Hermine Gudim Bjerkås

Fotograf: Hermine Gudim Bjerkås
Vi har spilt mye ball-over-nett og volleyball, barfot i sand! Vi har så mye sand, over alt, at Bestefar Bård er helt "forskrekket" :-) Det er nå helt utrolig hvordan den sanden, fester seg OVERALT!

Jeg, for min del, må innrømme, at jeg våknet med en litt øm høyrearmsskulder, i dag!  Hadde jeg virkelig tatt meg SÅ forskrekkelig ut i iveren etter å få ballen over nettet?
Ellers, har jeg endelig, fått noen som er like entusiaistisk som meg, i lakrisboden! Og her var det stk.-pris, så det gikk jo an å smake en liten bit, for å se om en skulle kjøpe flere av den sorten!

Og her ser dere, mor Anne.  Drivkraften for et aktiv program, hver dag!
Fotograf: Hermine Gudim Bjerkås
Kjempegøy!  Du gir oss inspirasjon, Anne!

1000-takk for en utrolig innholdsrik uke!  Det er lenge siden vi har ledd så mye og hjertelig og følt oss i så god form! Mye god mat har vi laget sammen og vi gleder oss til neste gang vi skal være sammen!

Vi ser at vi har mye å glede til fremover! :-)

PS Det ble jo ingen bilder av Hermine her, men det er ofte slik det blir når fotografen, stort sett, er bak kamera. - "Neste gang vi møtes, Hermine, så må vi få et godkjent bilde av deg og Pappa!  Du glemte jo helt han også, i iveren etter å få fri bruk av et speilreflekskamera!  ;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar