En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

tirsdag 15. juli 2014

Kunster skal læres :-)

Du og du så heldige vi er, som er på Mallorca!  Her er det jammen fint å være og den finnes mange flotte bukter å ligge i. I går seilte vi 18,5 nautisk mil og fant den flotte stranden å ligge ved!  Vi liker nå best å bade, eller dvs. hoppe og stupe! fra båten. Men utsikten til en flott strand, er jo bra!  Og enda har vi 1 uke til å kose oss på! Dette har jeg savnet så lenge, var Bestefars hjertesukk i går! :-))

Den lille dingy'en vår får kjørt seg! Først må ro-kunsten sitte skikkelig!  Og det er jammen ikke lett å lære å ro skikkelig, en gummibåt som ikke akkurat ligger dypt i vannet!  Vår gummibåt er så
Lotta, en alvorlig sjåfør
 heldig at den ligger som et lite eggeskall og flyter lett..... ;-)

Premien er, nå rokunsten sitter, å få kjøre påhengsmotor!  Det er gøy det!!
Stina klarer t.o.m. å dra motoren i gang og gire!!

Ella blir snart den perfekte stuper!!

... og Lotta blir aldri lei byssetjeneste!  Selv ikke oppvasken er kjedelig!

Stina øver på samlede ben.... ;-)

..... og så er det jo greit å avslutte med et slag Yatzi etter en lang dag!

Til og med Lotta har stupekunsten innenfor rekkevidde!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar