Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

lørdag 19. juli 2014

Det gøyeste med å være på seiltur er... :-)

 Ja, det er som overskriften sier, det gøyeste med å være på seiltur er minidisco'en som vi har om kvelden, utbrøt Lotta, 8 år her forleden :-) Og med en hårbørste som mikrofon, da blir både sangen og dansen perfekt!

Månen skinner og stjernene og planetene lyser mildt på oss!  Da blir stemningen perfekt.


Vi har seilt nesten 100 nautiske mil sammen disse 8 dagene!  Det står det respekt av. Vi føler at vi ikke har fått noen landkrabber ombord, men noen skikkelige sjøulker!

Vi har rett og slett seilt nesten helt rundt Mallorca.  Nå gjenstår kun et lite stykke på nordvestsiden og det stykket er det ingen som anbefaler oss å seile langs, så da stopper vi nok rundt her på Alcudia eller kanskje vi strekker oss til Pollenca? Vi får se litt vær og vind i dagene som kommer!  For enda har vi noen dager sammen!!

Det er ikke bare Lotta som er flink til å hjelpe til i byssen. Ella har visse arvede oppvaskgener hun også! Det skrubbes, vaskes og tørkes og den gode samtalen tar vi med på kjøpet, mens vi står der sammen..... ;-))


Vi har lagt mye på svai.  Her ligger vi rett utenfor Cala Millor. Ja, ungene ble så begeistret for stedet, at vi ble en ekstra dag!  Vannet er krystallklart og det er gøy med dykkermaske for å studere fiskene nærmere!!

I natt lå vi faktisk i en enda mer livat bukt, med tanke på undervannsobservasjoner!  Vi lå i Cala Es Calo og her var det mange interresante fisker rundt oss!! Ella, spesielt, er i sitt ess da!!

Nå er vi kommet oss inn i en Marina, etter 3 døgn på svai.  Vi trengte å få spylt båten med ferskvann etter 3 dager med bading og så trengte vi ny forsyning med mat! For det er ingen ting å si på appetitten ombord!

Det er noen få fordeler ved å ligge i havn!  Den ene er at vi kan kjøpe oss IS eller SLUSH!  Her ser dere Lotta og Stina med hver sin SLUSH, og den har 3 forskjellige farger!  Den blå fargen var gøyest!  Hmmmm, lurer på hvilken frukt det var?
... og vi andre nøt IS, og en stor kopp med VARM te til meg, og så en liten pils til Bestefar da ;-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar