En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

søndag 20. juli 2014

Takk og på gjensyn!

Fra v.: Ella, Lotta, Hege, Stina og Morten :-))
12 utrolige flotte dager har vi hatt sammen med Bjerkås-Lunde-familien, her på Mallorca.  Vi har seilt 97,8 nautiske mil sammen og har besøkt 7 forskjellige havner. 

Jeg er jo glad i statestikk, men en statestikk har jeg ikke klart å holde greie på, og det er anntall stup og hopp fra båten fra de tre håpefulle. Utrolige så flinke svømmere, stupere og ikke minst hoppere de er!  Det er en god ting å ha med seg, å være trygge og gode i vannet.  

Lotta, ferdig pyntet og reiseklar
Nå måtte vi si fravel for denne gang!  Men denne gangen er det ikke såååå veldig lenge til vi sees igjen, forhåpentligvis.  Ja, for vi har følt på, at vi har savnet barn og barnebarn veldig på eventyrseilasen vår, de skulle jo ha vært med, selvsagt.  


Det var et klokt barnebarn som lurte på om det var noen besteforeldre som reiste rundt med barnebarn ombord?  Som kunne gi dem skole og noen kloke ord med på veien?  Noen som har hørt om det??
Ella, ferdig pyntet og reiseklar
Mallorca, for små etapper, har virkelig vært et riktig valg for oss. Kan anbefales til andre som har barn ombord som ønsker å bade mye og som liker å ligge på svai! Det er også kort mellom «Supermericano», så det går an å få fyllt opp kjølebokser med godsaker til mannskap som blir ekstra sultne av all badingen!


God tur hjem!! Håper dere har kost dere like mye som oss!  Dere er hjertelig velkommen ombord igjen!
Stina, i hoppestrikk, i går kveld ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar