Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

lørdag 5. juli 2014

Baugtrøster på GH igjen :-)

Vi har i de siste uker, ikke hatt baugtrøster!  Det HAR gått greit, men det er alltid litt "nifsere" å gå til havn, uten....  det må vi nå si!

Så her i Castdelldelfels har vi hatt god tid til å utforske baugtrøsteren vår nøyere OG, til slutt, få tak i ekspertise der vi måtte gi tapt!
Dykkeren mente vannet var flott og "klart" - han kunne se godt under vann! Han hadde sannsynligvis en UTROLIG flott og god maske, for jeg kunne ikke se en hånd foran meg, sjøen så meget grisete ut! Men han fikk nå betaling for å dykke + at han var nå heldekket!

Han fant "dessverre" ingen ting galt med trøsteren, den så fin ut, ikke noe tau el. lign. ....  Hmmmm....  Det ble etterhvert en liten samling av interreserte på kaien, til og med engelskspråklige!  Så elektrikere ble tilkalt. De
kom promte, ikke noe "manjana" (skriver det slik det utales i mangel av mulighet for å bruke spanske tegn i dette programmet.....;-)) her!  Og jammen santen, etter litt feilsøking her og der, fant de feilen!  HURRA!  Tenk, den "negative" kabelen som går fra batteriet til bryteren hadde gått varm og "brent" i stykker!  Skummelt!

Ny bryter ble skaffet på noen timer, så nå brummer forskipet lykkelig hver gang vi trykker på trøsteren.  Og vi, er litt mer fornøyd, og føler oss litt "tryggere", eller skal vi si sikrere, når vi går til havn og det blåser hatter og høy og de andre båtene i havnen ligger "tett-som-haggel" og vi skal manøvere/fortøye innimellom! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar