En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

onsdag 2. juli 2014

Trimdag! Fremdeles i Castelldelfels

Bård jr., Anne, Victoria, Julie og Hermine er sammen med oss her i Castelldelsfels, like vest for Barcelona. De har ikke akkurat mønstret helt på, men er i leiligheten sin, vel 4 km. fra Marina Ginesta. Der er utemiljøet lagt litt mer til rette for 3 aktive og spreke jenter!

Så i dag, da Bård og jeg kom syklende, hen til dem, var de i full sving med "ball-over-nett-med-bordtennisbrett (de er litt større). Mamma Anne er engasjert medspiller.  Etter endt dyst var det bare å hoppe rett i sjøen for et avkjølende bad :-)
Hermine & Julie

Victoria

Vi har i grunnen vært veldig spreke alle sammen i dag!  For etter endt bad ble det anledning til en tur til et gigantisk kjøpesenter, en 20 minutters frisk gange. Der var ihvertfall Victoria & Julie i sitt ess. Vi andre tok det noe mer rolig .....  og prøvde så godt som vi kunne å lade opp til hjemturen.

Etter en liten pause på altanen deres, med litt ramsalte historier fra Atlanterhavskryssingen, var det bare for Bård og meg å sykle hjem igjen, på leide sykler!  SÅ stilige med flagg på enden!

1 kommentar:

  1. Se her ja...bikineføre. Vi har funnet frem stilongs og ullskjorte, lue og votter.
    Diselvarmeren bruker mer diesel enn motoren, men vi har det knallfint. Er så friskt og godt. I dag dreide det til SV, og det er meldt 22 store grader til vi klapper til kai i morgen kveld, nesten bikineføre det og da.
    Catara

    SvarSlett