Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

onsdag 2. juli 2014

Trimdag! Fremdeles i Castelldelfels

Bård jr., Anne, Victoria, Julie og Hermine er sammen med oss her i Castelldelsfels, like vest for Barcelona. De har ikke akkurat mønstret helt på, men er i leiligheten sin, vel 4 km. fra Marina Ginesta. Der er utemiljøet lagt litt mer til rette for 3 aktive og spreke jenter!

Så i dag, da Bård og jeg kom syklende, hen til dem, var de i full sving med "ball-over-nett-med-bordtennisbrett (de er litt større). Mamma Anne er engasjert medspiller.  Etter endt dyst var det bare å hoppe rett i sjøen for et avkjølende bad :-)
Hermine & Julie

Victoria

Vi har i grunnen vært veldig spreke alle sammen i dag!  For etter endt bad ble det anledning til en tur til et gigantisk kjøpesenter, en 20 minutters frisk gange. Der var ihvertfall Victoria & Julie i sitt ess. Vi andre tok det noe mer rolig .....  og prøvde så godt som vi kunne å lade opp til hjemturen.

Etter en liten pause på altanen deres, med litt ramsalte historier fra Atlanterhavskryssingen, var det bare for Bård og meg å sykle hjem igjen, på leide sykler!  SÅ stilige med flagg på enden!

1 kommentar:

  1. Se her ja...bikineføre. Vi har funnet frem stilongs og ullskjorte, lue og votter.
    Diselvarmeren bruker mer diesel enn motoren, men vi har det knallfint. Er så friskt og godt. I dag dreide det til SV, og det er meldt 22 store grader til vi klapper til kai i morgen kveld, nesten bikineføre det og da.
    Catara

    SvarSlett