En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

mandag 3. juni 2013

Radardom'en

Høyt til værs hang installatøren, sikkert i en time!  Det så ikke ut som det var noe heft :-)

Han smilte hele tiden, og av til hørte vi at han sang og øvde om og om igjen på en strofe. Mange Kroatere er utrolig flinke til å synge, og 4-stemt synger de ofte og i små kor, stort sett bestående av menn, finnes på de helt utroligste steder.

Denne karen avsluttet med å koste i cockpit'en og da utbrøt en av hans arbeidskollega, på engelsk... slik at vi også skulle skjønne hva de snakket om:  Nå skulle din kone hatt seg deg!

Vi var veldig fornøyde med innstalleringen av både radar og dieselgenerator.  Om dieselgeneratoren bråker?  Svært lite, men vi hører den.  Såpass må det være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar