En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

lørdag 29. juni 2013

Nìsos Póros

Damene tar seg en liten tur, mens mennene oppdaterer skutene. I dag var det med loddebolt, sag, ledninger, koblinger, gearolje og bruksanvisningen måtte frem til slutt, kunne de fortelle :-)

Blomstene blomstrer nyyydelig og her ser dere mine to nyyyydelige skatter.

Målet for turen var tårnet som vi så "langt til havs", som en veiviser til Póros!

Åh, nå føler vi at vi er ankommet Hellas, slik vi ser det på brosjyrene! Hvitkalkede hus, blåe dørkarmer, og smitt-og-smau!

Klokketårnet, som lokalbefolkningen kaller det, var sånn noe lunde bevart! MEN det som var litt skremmende å oppdager for våkne venninner, var at de hadde boltet fast fjellet som det sto på med solide vaiere!.... og hustakene nedenforbi, de var ganske så nye! Det var nok av erfaring, de hadde tatt slike forhåndsregler! (og det kan vi like!!)


Fin utsikt, men ikke mot våre seilskuter :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar