Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

tirsdag 11. juni 2013

Grekerne lever ikke helt opp til sitt rykte

Seilet klart for montering igjen, når vinden har lagt seg!
Som sagt, så måtte storseilet vårt repareres!  Det ville rett og slett ikke, spesielt, inn i masten igjen. Det krøllet seg i toppen og ble altfor tykt for systemet. Dette kunne vi jo ikke seile rundt med!  Vi fikk anbefalt en seilmaker fra Quantum sail design group. Men det ble også sagt at så veldig store forventninger kunne vi heller ikke ha, de hadde mye å gjøre!

Vi tok mot til oss og fikk ringt opp Quantum, v/Antonios Giatras. En ung hyggelig kar, som stilte i løpet av 5 minutter på båten vår.  Vi fikk forklart problemet vårt og han anbefalte oss å få seilet ned, så skulle han ta det med på seilloftet sitt.

Som sagt, så gjort. Seilet fikk vi ned, vi brettet det ut på kaien og han syntes det var et bra seil, men med vertikale spiler som nå var bygynt å trøble seg, ville han anbefale å ta de vekk. Vi gikk for anbefalingen! Og tenk, neste morgen, i elleve-tiden var han på bryggen igjen, med seilet, klart for bruk uten spiler. Han har gjort en kjempejobb, på under et døgn. Vi er kjempeimponert over innsatsen. Denne grekeren lever ikke opp til grekernes rykte, og det var en lykke for oss!  Vi har jo ikke såååå god tid :-) Thank you, very much Antonios Giatras!! I wish I could write "thank you" in greece, but you have so diffucult letters... ;-)
www.quantumsailscorfu.gr

2 kommentarer:

 1. Gleder oss til dere får vind i det "nye" seilet, slik at vi kan få nye reisebrev:-)
  Her hjemme har deg regnet trollkerringer i hele dag....
  Er det i høstferien dere kommer til Grand Canaria?

  Hilsen
  Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hyggelig å høre fra deg igjen!! Vi også gleder oss til å teste ut det "nye" seilet! Vi har akkurat fått heist det i skivende stund og det ser lovende ut. Ja, jeg tror nok at vi er der i høstferien. Er ikke det i midten av oktober? Vi har lyst å være der en mnd., for å få de siste gjøremålene gjort før Atlanterhavskryssingen. Avgang er 24. november.

   Klem fra Gry

   Slett