En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

lørdag 8. juni 2013

Naok Yacht club - 4 nautiske mil fra Gouvia Marina

Like sørøst for gamlebyen, eller egentlig kan vi si at det ligger i ene enden av gamlebyen, har den lokale seilforeningen tilholdssted. Vi kom i snakk med en av de lokale og vi var hjertelig velkommen til å ligge der. Som sagt så gjort, så nå er vi gjester hos Naok Yacht club.

Her kan vi kjenne oss igjen.  Optimistseilerne er som i Bergen, entusiaistiske, høylydte og glade barn som synes det å spyle optimistene sine med vannslange er det gøyeste når en kommer på land!
Klarer dere å se startblokkene ??
Ellers klarte jeg å holde løftet ovenfor meg selv! x-antall svømmerunder = en god rygg!

"50-mtr. utendørs-oppmålt basseng" var meget bra.  Så 8 runder der + minst 50 mtr. frem og tilbake til båten er herved notert. (Det er så bra at jeg får drive litt med statestikk på seilturen også..;-))

Ellers er utseilt distanse til nå: 445 nautiske mil. Mange gjenstår, heldigvis :-))

Corfu er et koselig sted, men vi må innrømme at vi synes det er dyrt. Kr. 500,- pr døgn. Men de vi treffer på, sier at resten av turen vår vil bli nærmest gratis.  Men det gjenstår å se.... Grekerne, såvidt meg bekjent, har jo behov for å tjene penger, så da er det vel greit å skvise seilturistene litt....?? ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar