En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

lørdag 22. juni 2013

Hverdagssysler

http://www.laundry-alternative.com
Marit har investert i en vaskemaskin!  Ja, dere leser riktig - dette er en super VASKEMASKIN, sjekk denne linken, så kan dere skjønne hvorfor! ;-)  www.laundry-alternative.com

Utrolig grei å bruke for oss seilere. Jeg får sette den øverst på ønskelisten vår! MEN nå er jeg så heldig at jeg får låne Marit's :-), så i dag har jeg hatt vaskedag! Ellers er det litt vedlikehold på båten vi holder på med på våre økter som ikke krever så mye justering på seil... :-) Mye som skal pusses på, sol og salt tærer på.
Marit er enda "flinkere" enn meg, for hun kan lage krutonger underveis også. Det er godt jeg har noe å strekke meg etter, og noe å glede meg til å få til! Tenk da vi kom til land, ble jeg en boks nylagede krutonger overrekt. 1000-takk Marit, de smakte udmerket i TUNA-salaten dagen etter!!

Og får å sette prikken over i'en, hadde hun kjøpt jordbær dagen i forveien og laget en boks jordbærsyltetøy til oss også! Du snakker om velstand!

I dag er det lørdag, og det er "halv arbeidsdag".  Vi ligger i ro i dag, i Galaxhidi. Fin liten plass. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar