En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

lørdag 15. juni 2013

Diesel & vannfylling

Med små hendige biler, som kan kjøre på strandpromenaden... også, får vi tilbud om drikkevann og diesel. Vannforsyning slo vi til med i Gáïos og dieselfylling her i Perveza. Ganske pratisk egentlig. Så slipper vi å forhale å ligge i kø utenfor en "tappestasjon".  Og det er ikke alltid at køen er så lang, men båten som skal ha diesel skal ha på 1000-vis av liter.....:-) 1,5t. venting på en båt er ikke så usedevanlig.... ;-) Tolmodighet er en dyd!

Mr. Bjerkås fikk ikke fylle diesel selv, dieselselgeren spratt ombord og overtok.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar