En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

tirsdag 4. juni 2013

Luka Banja - like ved Korcula by

Luka Banja, fredag 31. mai
Det var utrolig deilig å kaste loss fra Kastela Marina / Split, og begynne på vår reise sørøstover.  Nå gledet vi oss veldig til å nå igjen våre venner i s/y Mikkel og s/y Spurs. De lå over 100 nmil. foran oss i "løypen". Vi hadde bestemt oss for "bare-å-gå", en nattseilas måtte jo være bra!  MEN akk, PØSENDE regnvær og vind midt i mot og forbaskade bølger fra her-og-der, gjorde en stopper for det.  HIMMELEN klarnet opp utpå ettermiddagen, og vi fant igjen en fin bukt vi har vært i før, Luka Banja.  Det var deilig med en rolig natt på svai.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar