Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

mandag 10. juni 2013

Storseilet må repareres!!

4 gr helling!  Det er fali det.... :-)
Det er bare å innse, men et storseil som ikke går glatt inn-og-ut-av masten er ikke særlig stas.  Vi fikk tak i en seilmaker og han lovde å komme "early in the morning"....  Vi satte vekkerklokken på 07:00 og da klokken nærmet seg 09:00 og ingen seilmaker hadde vist seg, ble kelnerens ord dagen i forvegen oppsummert.  En avtale, er en avtale. MEN når de kommer.... hvilken dag, hvilken måned - det stemmer nok ikke helt med en nordmanns tankesett!  Utrolig nok, han kom klokken 11:05!  (Johnny var imponert, der han observerte seilmakeren fra nabobåten).


I mellomtiden "gjør vi" Corfu-gamleby. Her er det mange sjarmerende steder.  På bildet over følte vi at vi absolutt satt i nedoverbakke, men water'et vist "kun" 4 gr. hellig..... :-)

Ellers observerte jeg i dag at navigasjonsplassen så meget "opptatt" ut. Her er det jo ikke plass til noe kart?  Solbriller, diverse sjåglass i forskjellig styrke, VHF, plaster, båtnøkler og MAC'en... (selvfølgelig). Vi gleder oss til neste seilas og jeg kan røpe at skippermøtet er avhold!
Andre gjøremål:  Det er å heise Mr. Alkholt opp i masten for å skifte pære på motorlaternen, en bragd i seg selv. Vi er glad vi har hjelp av hverandre ;-)

"Arbeidsdagen" har vært fullbooket! Nå er motorlaternen skiftet og den virker! Seilet er innlevert til seilmaker for justering!  Proviant er handlet inn! (3 km. til nærmerste Lidl) Trimturen, dvs. svømmeturene er unnagjort - 500 mtr.!, Gummibåten er låret og påhengsmotoren startet etter litt om-og-menn.

I morgen satser vi på en liten seilas, lengre sydøst på Corfu.  Akkurat nå ligger vi på svai!  Utrolig deilig!  Gleder oss til å stupe i sjøen i morgen tidlig!

Vi har det bra! Og målet er i sikte!!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar