En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

onsdag 5. juni 2013

GRATULERER KCA Deutag Drilling Norge AS

http://offshore.no/jobbsak/37691_trenger_350-400_nye_riggarbeidere

Allerede kl. 10:00 om morgenen tikket det inn meldinger fra gode kollega!  Har du vært inne på offshore.no og lest i dag, Gry? Nei, det hadde jeg jo ikke!  Oj! For en god nyhet og tenk her jobber jeg og er så heldig å fått permisjon fra.  Jeg tenker på dere hver dag og savner alle de gode samtalene med flotte kollega, spesielt!! 

Nå er det bare for meg å lade batteriene enda mer, for jeg skjønner jo at her venter mye godt, spennende arbeid når jeg kommer hjem fra seilturen!!  Nok en gang!! GRATULERER med nok en stor kontrakt!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar