En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

fredag 7. juni 2013

Gouvia Marina - Corfu

Nå er vi i Corfu i Hellas, i en marina som heter Gouvia Marina. Det er en kjempestor marina med plass til 1200 båter. Det er nok ikke sååå mange båter her akkurat nå, men flåten ser slett ikke verst ut!  I morgen har vi tenkt oss til den lokale Yacht-klubben, Naok. Den ligger, som dere kanskje forstår, i utkanten av gamlebyen..., så da har vi "det meste, lett tilgjengelig".  (se bildet)
 Vi hadde en liten inspeksjonsrunde i dag!  Og det ser absolutt akseptablet ut, med strøm, vann og krystalllklart vann... lett tilgjengelig kan man si ;-)

Og jeg som bør få mine tilmålte timer med trim for ryggen oppdaget at her har de oppmålte meter med svømmearena for trimmere som meg! Skal bli spennede å prøve!
 Oj, det må jeg ta bilde av utbrøt jeg da jeg så det huset!  Det er vel typisk greskt?  Åh, joda - det finnes 100-vis av slike og i området Athen kan jeg virkelig få boltre meg med kameraet... ;-)

Man kan også ligge på svai (for eget anker) utenfor gamlebyen. Det så slett ikke verst ut det heller!!
Og ellers?  Vi har det utmerket!! Temperaturen stiger og nærmet seg 27 i skyggen i dag. Da vi tok drosje inn til "gamle-byen", hadde han ikke aircond. på, og vi holdt på å "kovne"..... Med et forsiktig spørmål om han kunne sett på aircond.??  Jo, selvsagt!!  MEN det er da ikke SÅÅ varmt ennå!?!??  Hmmmm.

Smitt-og-smau har de her også!  Bjerkåsen, himself utbrøt forresten i formiddag; "her tror jeg at jeg kan trives!! Det meste er tilgjengelig og folket er smilende og imøtekommende. Det kan jeg lige"!.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar