Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

fredag 26. juli 2013

Tenk å stupe fra en formiddagsvisitt!

Skipper Johnny i svevet!
Vi må bare innrømme det, vi har det kjekt sammen med s/y Spurs og deres gjester! Det er som vi sier til hverandre: "nå er det ferie"! Og det føles som ferie når en kan stupe hjem etter en liten formiddagsvisitt hos s/y Morgengry! :-)

Og en annen ting vi må innrømme, det skjer litt rundt s/y Spurs og deres mannskap! Her forleden, i en badebukt, nærme Palionisou/Kalymnos, ville ikke s/y Spurs sin dingo's påhengsmotor starte! Johnny, som den gode skipper han er, hadde jo selvsagt med ÅRER! Da var det bare å ta fatt på årene - "ro-ro-ro min båt, ta din åre fatt, vuggende, vuggende, vuggende ..... ;-)
I motstrøm og 10 sek./m vind! , med 5 lettvektere ombord, ja, så "slet" skipper Johnny.

Men hjelp kom!, da VI skjønte at det var da veldig lang tid de brukte på å komme seg hjem fra DEN idylliske badeplassen!?!?

Kaptein Bård slepte de hjem og begeistringen ville ingen ende ta! 
Nå ligger vi på øyen Leros, i en bukt som heter Xirokapos. Og her er det mange andre som også har funnet veien.  Vi ligger på svai, på en mooring som restauranteieren på stedet har lagt ut. Så i kveld blir det "middag på byn".

Hørt om båtkjoler? Alle seilfruer, har diverse utvalg av båtkjoler. Ikke bare norske båtfruer, men engelske, nederlandske, polske, svenske, danske, italienske, franske, tyske osv. osv.!
Her ser dere Elisabeth og Marit i frisk gange på land! Litt trim må vi ha! ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar