Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

lørdag 27. juli 2013

Rederparet har det meget bra!

På oppfordring er vi bedt om å legge inn et bilde av oss selv!  Og med så mange gode venner med udmerkede kamera, var de ikke vanskelige å be om å få foreviget oss pr dags dato! :-)

Vi har vært på tur sammen siden 7. mai, det er nesten 3 mnd.! 24 timer i døgnet! Dagene fyker avgårde og det er ikke et kjedelig minutt! 1088,08 nautiske mil er det blitt og vi har heldigvis maaange igjen! Vi må innrømme det, dagene og datoene går litt i surr!  s/y Spurs har forståelse for det og kjøpte en dag en kalender til oss, (dvs. det var Bård som fikk den) som nå er høytidlig hengt opp på et strategisk sted. Hver dag blir et nytt kryss satt og vi er ajour med resten av verden :-)

Den "lengste" reisen gjenstår. Og ennå er det mange land som vi skal innom, før vi kaster loss fra Europa og begir oss over Atlanterhavet til de Karibiske øyer. I begynnelsen av august begynner vi å gå vestover til LasPalmas, hvor starten til http://www.worldcruising.com/arc/event.aspx starter 24. november. Vi gleder oss veldig! Også til å få besøk på den andre siden av dammen!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar