En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

fredag 19. juli 2013

På vei til Kós, vi forlater Kalymnos for denne gang...

Taverna Ilias, Palionissos. Johnny & Bård på kaien ;-)
Vi fikk besøkt noen av buktene til Kalymnos på østsiden. Vestsiden har vi tilgode!

Men det var som restuaranteieren sa, bare ta kontakt med meg, så skal jeg ringe til min tante på vestsiden, hun kan sikkert reservere bøyeplass til dere! Vi fikk telefonnummer for sikkerhetsskyld og kontakt er opprettet :-) 1000-takk!
 En liten båt hadde strandet.....
 En liten kirke var der også på denne lille plassen, Palionisos. En lokal, som vi traff på vår vei, kunne fortelle at den eldste bebyggelse var over 900 år gammel. Og da er det naturlig, også, bygget en kirke!

Et lite "underverk" på sørvestenden" av Kós!  I de neste 14 dagene blir det enda mer glede og godhet, da s/y Spurs, får gjester ombord om 2 dager! Vi må vente enda noen dager før Ingelinn & Frode kommer ombord hos oss! Vi gleder oss særs til gjengen møtes og jeg følger at inspirasjonen, om enn mulig, kommer til å øke i takt med temperaturen og seilgleden!

Welcome! ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar