Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

søndag 7. juli 2013

Leiebil for å se litt mer av Naxos.... ;-)

Vi leide oss bil, sammen med Marit&Johnny, halve prisen og dobbelt som morsomt!  Ihvertfall med Johnny som sjåfør! Mennene i forsetet og damene i baksetet med KART over SERVERDIGHETENE vi skulle se på veien. Bilutleieren hadde utpekt en aldri så liten rute til oss, som vi kunne kose oss med resten av dagen!

Ord som Apeírianthos, Apóllin, Komiakí, Mélanes-dalen og Tragaía-dalen lokket! Damene var spesielt spente, mennene så noe "undrende" ut ;-)

Må nesten si at vi leide en "vanlig" bil, som vi etterhvert fant ut var 4-dørs....... ;-))
Bånn gass - Har Johnny greskt blod i seg? Er han lommekjent her? Ser han ikke at det er veldig smaaale gater her?

"Her må me stoppe!  Her må me stoppe", roper Marit fra baksetet.  "Vi vil ta noen bilder"... ! Vi er kommet til en kritthvit sand og mange kit'ere har funnet sitt paradis. Stranden heter Mikri Vigla, og er ypperlig både for svømmere og kit'ere!

Så durer, eller freser vi videre, bånn gass!  Johnny stortrives bak rattet, det er lenge siden han har kjørt bil! ;-) Og Bård smiler fra øre til øre, denne turen kommer til å gå fort unna!

Marit og jeg har store vanskeligheter med å følge med på kartet, er vi der nå, eller der?  Var det her, akkurat her, bilutleieren mente vi burde ta en kopp kaffe??

I alle fall, vi observerer at her er det et frodig lappeteppe av citrusfrukthager og selvsagt olivenlunder!
Landbyen Komiakí, høyestliggende landsbyen på Naxos. Vi fikk et aldri så lite stopp her. Marit ropte høyt fra baksetet, "her må vi stoppe, Johnny", dette blir en opplevelse"!  Vi fikk en flott parkeringsplass og fikk oss en tur i historiske omgivelser.
Dette er vakttårn som de har bygget i "massevis" på alle de øyene som vi er så heldig å få besøke på vår seiltur. Kanskje det som imponerer mest er alle trappetrinnene de har laget (og som vi har gått på i denne ferien...!)
Og muldyret, eselet, ble observert også, der det gresset fredelig og uforstyrret av alle turistene!

Vi var alle enige om at det hadde vært en fin tur, som endte opp i et supermarked som hadde ALT en bare kunne ønske seg. OG vi som hadde BIL med BAGASJEROM i tillegg som kunne fylles opp! For en lykke :-)

2 kommentarer:

 1. Det ser ut som dåke har det fantastisk! Misunnelig på den sandstranda på bilde der, fristar meir en et kaldt kontor på i desse dagar. Heldigvis ikkje lenge til vår tur til varmen:)

  SvarSlett
 2. Hei, på deg! Du har helt rett, vi har det helt utrolig, en drøm! Kanskje ser vi dere i Italia, men det skal holde hardt for oss, Ingelinn og Frode reiser hjem den 4.8., så da er kursen mot Italia... :-)

  I alle fall, ser hotellet dere skal bo på fantastisk ut! Det må nå bli en drømmeferie!!

  Hold ut litt til på jobb!!

  Klem

  SvarSlett