En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

fredag 26. juli 2013

Hvor er skoene mine?

Badestrendene er et eventyr, fantasisk fargespill! Det går fra lys-lys-blå til mørkeblå, med et lite innspill av grønt! Vanskelig å gjengi med et kamera, det må nesten oppleves!

Å leve i en båt, er uten sko. Sko er noe vi bruker når vi skal på land! Og da må vi finne de frem fra "skobaggen" vår. I går var det Bårds tur, til å glemme skoene sine da vi skulle ut å spise på restaurant! Jeg hørte plutselig at han konverserte  med kelneren: "var det mulig å stille uten SKO til denne middagen"? "Of course of course, sailers often forget their shoes" ;-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar