Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

onsdag 31. juli 2013

Gratulererer med DAGEN, Brit!

I dag har Brit bursdag og vi feirer henne!!  Og det gjør noe med en, å feire i 35 grader, i skyggen!! 

Vi bader som bare det, og tenk i dag, måler vi 28 grader i sjøen!! Det føles litt avkjølende med det samme...., men etterhvert må vi innrømme at det er badekartempetatur!


Ingelinn & Frode er hyggelig tilskudd til gjengen! Vi lå i Kardamena på øyen Kos i natt! Kl. 05:35 ankom de s/y Morgengry! Et par timer på puten og vi var klare for å entre øyen Nisyros! I dag har vinden vist seg fra en usedvanlig side: blikk stille!
 I dag, skjeier vi ut!  Både lunsj og middag skal spises ute! Her har dere gjengen samlet til lunsj! :-) Fra venstre: Bård, Bjørn Åge, Elisabeth, Johnny, bursdagsbarnet Brit, Marit, Ingelinn og Frode!
 .... og jeg må innrømme det!  Jeg falt pladask for restaurantens motto!  "Sail fast - live slow".
 Til og med de lokale syntes det var gøy at Brit hadde bursdag!
Gode samtaler på bryggekanten..... - erfaringer utveksles og vennskapsbånd knyttes! ;-)
Årets båtkjoler!  Det er ikke bare vi nordmenn som utstyrer oss med båtkjoler! Alle damer har båtkjoler!  Ja, det var til og med en dame fra NewYork som la seg inntil oss, dvs. det var båten som lå inntil vår..... altså... ;-) og hun utbrøt begeisret da hun så meg i årets båtkjole: "Good, it's not only me, wearing a boatdress"!! ;-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar