En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

onsdag 31. juli 2013

Gratulererer med DAGEN, Brit!

I dag har Brit bursdag og vi feirer henne!!  Og det gjør noe med en, å feire i 35 grader, i skyggen!! 

Vi bader som bare det, og tenk i dag, måler vi 28 grader i sjøen!! Det føles litt avkjølende med det samme...., men etterhvert må vi innrømme at det er badekartempetatur!


Ingelinn & Frode er hyggelig tilskudd til gjengen! Vi lå i Kardamena på øyen Kos i natt! Kl. 05:35 ankom de s/y Morgengry! Et par timer på puten og vi var klare for å entre øyen Nisyros! I dag har vinden vist seg fra en usedvanlig side: blikk stille!
 I dag, skjeier vi ut!  Både lunsj og middag skal spises ute! Her har dere gjengen samlet til lunsj! :-) Fra venstre: Bård, Bjørn Åge, Elisabeth, Johnny, bursdagsbarnet Brit, Marit, Ingelinn og Frode!
 .... og jeg må innrømme det!  Jeg falt pladask for restaurantens motto!  "Sail fast - live slow".
 Til og med de lokale syntes det var gøy at Brit hadde bursdag!
Gode samtaler på bryggekanten..... - erfaringer utveksles og vennskapsbånd knyttes! ;-)
Årets båtkjoler!  Det er ikke bare vi nordmenn som utstyrer oss med båtkjoler! Alle damer har båtkjoler!  Ja, det var til og med en dame fra NewYork som la seg inntil oss, dvs. det var båten som lå inntil vår..... altså... ;-) og hun utbrøt begeisret da hun så meg i årets båtkjole: "Good, it's not only me, wearing a boatdress"!! ;-))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar