Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

torsdag 11. juli 2013

Rundt-omkring-på-Nísyros

Hovedplassen i Niká belagt med mosaikk!

Vi har helt roen og ligger stadig på øyen Nísyros, godt fortøyd. Stormen som de meldte med 80% riktighet, ble slett ikke noe av, heldigvis! Så vi leide oss bil, nok en gang!  Vi må se litt mer enn "bare" havnen. Når inntrykkene fra krateret hadde sunket inn, tok vi oss en svingom innom Nikiá. En bitteliten landsby som klamret seg til fjellsiden. Men her også finnes de utroligste skatter i kirken og i smitt-og-smau! Og selvsagt, her er også et forseggjort "utkikkstårn".

 Havutsikt, hadde de også! Og andre veien er det panormautsikt til krateret.
Når vi først var i sving, kjørte vi innom øyens hovedstad, Madráki. Her spiste vi lunsj, blåskjell og gresk salat. Deilig, tilberedt på en kjøkken som ikke ser ut som det hadde blitt godkjent iht. mattilsynet i Norge! MEN vi blir ikke dårlige av å spise maten her nede!  Og IS til dessert bevilger vi oss av og til :-)
Utsikt ned i havnen, her i Páloi. Vi betaler 10 EUR for vann/strøm/landligge pr 24 timer!  Dvs. en dag trengte vi ikke betale!  Bård gjorde så godt han kunne med å tiltrekke seg oppmerksomhet til damen som krever inn pengene, men hun bare så uforstående på han.  Han kunne jo nesten ikke løpe etter henne ;-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar