Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

tirsdag 10. september 2013

Velfortjent middag på Taberna Tibica - Los Zagales

Her var vi i 2008, da vi seilte i disse farvann, sammen med Marit&Johnny med s/y Spurs!  Og restauranten har ikke gått i glemmeboken!  Vi bare måtte besøke den igjen!  Etter å ha travet litt gatelangs FANT vi restauranten igjen!  Og lykkelige var vi. De hadde flott bord for 2! Her er det bare utrolig sjarmerende å være med over 100 serano-skinker i taket ;-)  Og DEN GODE maten vi fikk servert!  Det passet udmerket for sultne seilere.  Kelnerne er et sidestykke for seg selv - de vet ikke hva godt de skal gjøre for oss!

Vi så sikkert litt forkomne ut med menykartet i hånden, hva i alle dager skulle vi velge mellom alle de gode forslag? Kelneren kom oss til unsetning!  Anbefalte oss en god forrett, som vi kunne dele og en fisk, "black fish" som de fisket helt nord i Spania, som hovedrett!! Vi slo til og angrer ikke!! Den ene forretten etter den andre kom på bordet og det var som Bård utbrøt etterhvert: "Har vi bestilt alt dette??" ;-) OG så
kom hovedretten, flott dandert på et fat, virkelig delikat, "black fisk", som vi etterhvert måtte spørre om hvordan så ut og hvor den ble fisket. Kelneren var rask fremme med iPad'en sin og viste oss hvordan fisken både så ut og hvor den ble fisket!  Utrolig service!  Og alt blir gjort med et stor smil! Denne restauranten kan vi anbefale til alle, det blir en opplevelse for livet!  www.elmesondelacosta.com

Ellers har vi seilt fra Isla de Benidorm i dag, utseilt distanse 41,8 nautiske mil på 9 timer. En utrolig deilig seilas hvor vi føler vi er passasjerer. Seilene ble satt perfekt fra første stund, så er det bare å kikke etter hvor trengs neste vedlikehold? Ellers er utkikksposten, å se etter interessante fugler og fisk viktig!  I dag ble ingen ting observert, noe vedlikehold ble gjort, men vi seilte inn i et meget viktig bevart område, uten for Santa Pola. Vi seilte, oppskriftsmessig, utenforbi bøyene som makerte bevaringsområdet :-). Her er "bøye nr. 1"
Det var 6 slike bøyer, med forskjellige farger, dandert over området!  Og området er STORT, men vinden ble gunstigere og gunstigere, iflg. Bård, for å seile utenom hele "området", så dermed fikk vi DEN flotte sløreseilasen og noen timer til på sjøen!!

Nå ligger vi flott til kai i Torrevieja, Marina Salinas.  Og fruen må innrømme at en HEL natt uten "forstyrrelser" hadde vært topp! For de 2-3 siste netter har det blitt lite søvn.... ;-)

2 kommentarer:

  1. Utrolig at det er over 5 år siden vi var på de traktene med Spurs :-). Og godt var det at dere fikk i dere noe skikkelig spansk mat. Det er de utrolig gode på!!!!!
    Husk nå å finn en skikkelig lokal tapasbar og slå ut håret! Og,ja! Vi er litt misunnelige.
    klem til dere begge

    SvarSlett
  2. Torrevieja er et fint sted å være! Vi ble en dag til!! ;-) Klem fra oss også!!

    SvarSlett