En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

fredag 6. september 2013

SUSHI ??

Utseilt distanse i dag er vel 17 nautiske mil. Motvind langs nordvestkysten av Ibiza i dag, "de" hadde ikke meldt det", så da var neste mål ett-sted-på-Ibiza, et sted med bra posisjon for Spanias fastlandskyst! ;-) Valget datt på San Antonio når klokken nærmet seg ankerligge!

Det var ikke så mange interessante observasjoner i dag! MEN denne klippen med "hull" under kan jo være gøy for de UTEN mast!  Så forresten at klippen var forbeholdt dykkerne. Bilde nr 2 viser samme klippe, men i litt nærmere perspektiv og med solen i litt gunstigere posisjon for dem som
vil studere steinformasjonen litt mer i detalj.  Ja, kjære lesere, dere har vel oppdaget at dere kan klikke på selve bildet å få det i oppstørret tilstand? :-)

Vi er nå i storbyen San Antonio på Ibiza.  Her har en alt en kan drømme om!  Og når jeg leser på siste kommentar på forrige blogginnlegg, må jeg visst ta på meg danseskoene og være opplagt for dagens/nattens begivenheter!....
Rederparet har imidlertid falt for en Sushi-restaurant - "360 gr. Global Sushi". Vi har ikke spist sushi-mat siden vi dro fra Norge, så det kunne virkelig smakt overmåtelig godt akkurat i kveld! Om de der har dansebar for rederparets sjøben skal bli spennende å se ;-)

Alt vel ombord!  Båten fungerer og dets "water-pressure-systems", spesielt etter at rederfruen tok en titt nedi "pressure-brønnen" :-)

Vi får se, kanskje blir det en nattseilas i morgen?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar