Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

søndag 15. september 2013

Nøttestund ;-)

Utseilt distanse i dag ble 49,3 nautiske mil.  Vinden har vært oppi 8 sek./m midt i mot. Loggen var har gått i stykker, så vi kan kun måle distanse pr iPad. Nok en investering må gjøres i Gibraltar :-)  Morsommere var det da jeg oppdaget at temperaturen også hadde begynt å slå seg vrang.  Plutselig var sjøtemperaturen oppi 35 grader celsius!  Og jeg utbrøt: "Det er ikke rart de dyrker grønnsaker på land her, med så GOD sjøtemperatur!" :-) Og i dag, går det ikke an å bade, iflg. samme temperaturmåler, temperaturen har steget til 44,8 grader!!

Ombord har vi forskjellige "stunder". Lesestund og nøttestund er to  av de! Bård sverger til pistasjenøtter og jeg til en "mix" av nøtter.  Ja, dere som kjenner Bård godt vet at favoritten er saltstenger UTEN salt og tenk her nede i Spania finnes det!  Da slipper han å sitte å plukke av alle saltkornene! Og her i Spania finnes også pistasjenøtter fra Iran!  Så Bårds tidligere gode kollega Javad som introduserte sitt hjemlands pistasjenøtter, gjorde en "god" jobb! ;-)
Ellers utbørt Bård, nesten litt frustrert i dag, at vi hadde så mange flasker ombord!  Det er umulig å finne frem, uten briller, til shampoo og sepe når man vil ta en dusj! Løsningen ble grei: helt til venstre, på akter badhylle, står remediene her etter! ;-)

I dag ligger vi på svai, for eget anker, i en badebukt. Været skal være rolig, bølgene likeså, sier meldingene! Vi ligger i Puerto De José Banús.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar