Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

tirsdag 3. september 2013

200 liter pr svamp!!

Flott seilas i dag også!  Mallorca er et paradis for seilere og ikke så verst for de som må være under dekk å få opp 200 liter vann pr svamp!! Bård utbrøt en gang der jeg kom opp for å få litt kald luft og vind, at nå har vi seilt forbi et område "e kan lige"!! ;-) Jeg må bare si at regelen er heretter å rope på mannskapet når det er noe interresant på sjøen eller på land.... ;-))

Innerskroget på s/y Morgengry er svært rent nå!!


400 liter med vann har vandret frem og tilbake fra styrbord til barbord side, alt "byggestøv" er en saga blott for nå er det ganske så rent vann som kommer opp! ;-)

Vi har det bra, uten ferskvann. Oppvasken klarer seg udmerket med saltvann, likeså våre kropper. Frisyren min, er om enn mulig, enda mer krøllete! Hvem er det jeg har fått disse krøllene fra?  Morfar eller Farfar, de hadde jo krøller???!!  Mamma & Pappa har ihvertfall ikke krøller?? (Bård liker heldigvis sin krøllete kone ;-) )

Nå har vi ankret opp i Cala Caragol, halveis til Palma, hovedstaden på Mallorca.  Der har vi fått kontakt med en selger, som mener hun kan skaffe oss ny filterkopp! ;-)  Vi har sendt bilder og hun likeså, så i morgen er det håp!

Ankringsplassen, er slett ikke gale!! Tonje du ville storkost deg, likeså du Brit!  Forresten alle dere andre også!  Tenk å få bygge en "hytte" her!! Stranden er knallhvit og vi ligger for eget anker rett utforbi, på 2,5 meter!  Dette er ett av paradisene vi har seilt forbi i dag, og heldigvis vi seilte ikke forbi dette!!  Bård har sagt et par ganger i dag: Her kunne vi seilt med barn og barnebarn og virkelig nyyyydt det! Her er utrolig mange ankringsmuligheter og hvis man også ønsker muligheter for landkjenne, shopping også! ;-)

Utseilt distanse: 25,2 nautiske mil, akten på tvers, 4 timer. Vi ser nå over til øyen Cabrera som vi godt kunne tenke oss å besøke!  Det blir ikke i denne omgang, pga. filterhuset!!! Grrr.!  Men vi kommer igjen, det er jeg overbevist om!! Mallorca er en FIN øy! Alt vel ombord!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar