Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

fredag 20. september 2013

Haleløse aper

I dag har vi vært turister!  Trillebag'en var med oss og fotografiapparatet! Drømmen til fruen var "Top of the rock", på 450 meter! Det ble noen kilometer og Bård utbrøt en gang "alt du får meg med på!" ;-) Apene var målet.  Jeg har jo sett aper i Kristiansand, men jeg må jo se dem her også!!  Og de var fine! De trives tydeligvis her blant turistene!  Det sto forskjellige advarselsplakater underveis, en av dem sa noe om at plastikkposer forbinder apene med MAT, så man gjorde lurt i å holde hardt på dem! ;-) Ellers er apene litt lure.....  to stykker lurer deg!  Den ene stiller seg opp og lar seg fotografere, mens den andre tar fra deg det du har satt fra deg.... ;-) Og da begynner showet, ihvertfall for de andre turistene!!..... og apene!!
Vi fikk nydelig utsikt over Gibraltarklippen! Her ser dere over til spansk side, hvor vi ligger fortøyd, La Línea de la Consepción. Det var der vi fikk plass og synes vi har vært heldig med det! Noen kilometer har vi gått disse dagene, men akkurat det har vi jo ikke så vondt av! ;-)


Utsikt fra "the rock" ned i Gibraltar. 35.000 mennesker bor her fast. Utganspunktet vårt var å få plass her, men dessverre, havnene er fulle!

I morgen går seilasen videre!  Vi har bestemt oss for "the canaries". Våre tysk/amerianske naboer vil ha oss med ned langs afrikakysten, men vi har bestemt oss for å holde på en direkte seilas til Kanariøyene!  Vi trenger å øve oss på 4-5 døgn i sjøen. Ut her seiler vi i morgen tidlig, klokken 09:00 MED tidevannet!

3 kommentarer:

 1. Litt sent ute siden det er mandag og dere startet lørdag. Ha en fin seilas over til Kanariøyene.

  Klem fra Elisabeth og Bjørn-Åge

  SvarSlett
 2. Hei! Regner med dere er vel fremme når dere leser dette. Og at alt er vel med dere. Vil bare si at dere får besøk av "mannskapet" 16.11-19.11. Gleder meg vilt til å treffe dere igjen :-). Klemmmmm

  SvarSlett
 3. 1000-takk for det Bjørn-Åge og Elisabeth!! Lykkeønskningene holdt bi! Så kjekt, Marit at du har anledning til en aldri så liten visitt! Vi gleder oss overmåtelig, allerede! Og jeg er sikker på at "the crew" også vil glede seg til besøk i lugaren.... :-)

  SvarSlett