En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

søndag 12. mai 2013

Bergens Seilforenings vimpel vaier stolt

BS-vimpel sammen med ACI-vimpel i styrbord side.
Vi er selvsagt medlem av Bergens Seilforening fremdeles og deres vimpel vaier stolt under styrbord saling :-) I tillegg har vi fått oss en vimpel fra ACI, Adriatic Croatia Inernational Club, som vi har vært medlem i siden februar 2011. Langs kysten her er det mange ACI-marinas, med flotte fasiliteter.  Tenk hele 3 båter fra Bergens Seilforening ligger her i ACI-club marina Vrboska - og vi storkoser oss både sammen og nyter varmen og badetemperaturen!

Det går mye i skrubbing av båten for tiden. Så da vi var på vårt ivrigste i går kom en vittig sjel forbi (les: Johnny) og utbrøt; "husk at det kun er 1/2 dag på lørdager"! Ja, så sant så sant.......

I dag har vi bestemt oss for at det skal være søndag, med tur og innlagt bading! Tipper det blir litt vedlikeholdsarbeid i dag også, men det får bli "etter kirketid" :-)

1 kommentar:

  1. Det er ingen her på berget som er misunnelig i det hele tatt. Tross i at 37.5 timers arbeidsdag og 5 dagers uke tydeligvis har blitt en fjern drøm allerede.

    SvarSlett