En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

lørdag 18. mai 2013

Festmiddag hos Pinjata kl 18:00

Vi hadde bestilt grillet lam hos Marina. Marina er en veldig hyggelig dame som driver vingård her i Vrboska og som har tatt oss inn i varmen :-) Hun åpnet sitt private hjem for oss og vi satt ute i grillstuen å grillet lam.  Dvs. det var hennes mann som sto for grillingen, vi var bare gjester!

Her har han fyrt opp og lammestykkene ble ikke lagt på grillen før det kun var glør igjen!

Vi hadde ikke ventepølser..., men fikk kroatisk skinke og deilig lokal ost!  I tillegg hadde hun laget en variant av fransk løksupe som forrett!
Vi spiste i hele 4 timer!  For da hovedretten var vel fortært, kunne Marina fortelle at hun hadde laget KAKE til oss også!  Og vi som var stappmette og mer enn det!

Og det ble mye vi kunne skåle for i løpet av kvelden og kvelden ble toppet da Elin & Øyvind kunne fortelle at de faktisk var på bryllupsreise, ja da gikk jubelen i taket!  For en lykke at de traff oss, var vi rask med å parere, en mer vellykket bryllupsreise skal man lete lenge etter!Fra v. Øyvind, skult Elin, Jarl, Gretha, Bård, halvt skult Marit og med ryggen til: Johnny!

Fra v. Johnny, Øyvind, Elin, Jarl, Greha og halv skult Bård og Marit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar