Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

lørdag 18. mai 2013

Festmiddag hos Pinjata kl 18:00

Vi hadde bestilt grillet lam hos Marina. Marina er en veldig hyggelig dame som driver vingård her i Vrboska og som har tatt oss inn i varmen :-) Hun åpnet sitt private hjem for oss og vi satt ute i grillstuen å grillet lam.  Dvs. det var hennes mann som sto for grillingen, vi var bare gjester!

Her har han fyrt opp og lammestykkene ble ikke lagt på grillen før det kun var glør igjen!

Vi hadde ikke ventepølser..., men fikk kroatisk skinke og deilig lokal ost!  I tillegg hadde hun laget en variant av fransk løksupe som forrett!
Vi spiste i hele 4 timer!  For da hovedretten var vel fortært, kunne Marina fortelle at hun hadde laget KAKE til oss også!  Og vi som var stappmette og mer enn det!

Og det ble mye vi kunne skåle for i løpet av kvelden og kvelden ble toppet da Elin & Øyvind kunne fortelle at de faktisk var på bryllupsreise, ja da gikk jubelen i taket!  For en lykke at de traff oss, var vi rask med å parere, en mer vellykket bryllupsreise skal man lete lenge etter!Fra v. Øyvind, skult Elin, Jarl, Gretha, Bård, halvt skult Marit og med ryggen til: Johnny!

Fra v. Johnny, Øyvind, Elin, Jarl, Greha og halv skult Bård og Marit

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar