En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

lørdag 11. mai 2013

Innendørsidyll

Salongen, sett fra navigasjonsplassen

Kjære bilder, tatt med hjemmenifra :-)
Vi begynner å komme i orden, innendørs også! Med 90 kg. bagasje fra Norge, det var et slit, spesielt når min rygg slo seg vrang når kiloene skulle flyttes på. Bård slet tappert og allierte seg til slutt med dagens heldigste drosjesjåfør som flyttet galant kiloene våre ombord i fergen til Hvar/Starigrad/Vrboska. Og der ventet den lokale drosjesjåføren på oss, gentleman han også :-)

Bildene vi har valgt å ha med på vår livs reise, har funnet sin plass på skottet. Bergenserne kjenner sikkert igjen Hetland-bildet Øs-Pøs og det andre bildet av lundefuglene er vevd !! av Bårds storesøster Randi og er bryllupspresang til oss fra hans gode søsken, Trygve, Ole og Randi med ektefeller :-)

1 kommentar:

  1. Håper dere har det fint på bølgan blå. Nå ser dere vel snart land og kanskje litt mer trafikk? Her er alt bra, har vært på hytten idag, men vi går hjem til leggetid, rart? Nydelig vær her og godt er det for håndballcupene som avvikles i helgen! God pinse til dere begge, vi tenker på dere og følger med så godt vi kan! klem fra pappa og mamma

    SvarSlett