Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

søndag 12. mai 2013

Bergens Seilforenings vimpel vaier stolt

BS-vimpel sammen med ACI-vimpel i styrbord side.
Vi er selvsagt medlem av Bergens Seilforening fremdeles og deres vimpel vaier stolt under styrbord saling :-) I tillegg har vi fått oss en vimpel fra ACI, Adriatic Croatia Inernational Club, som vi har vært medlem i siden februar 2011. Langs kysten her er det mange ACI-marinas, med flotte fasiliteter.  Tenk hele 3 båter fra Bergens Seilforening ligger her i ACI-club marina Vrboska - og vi storkoser oss både sammen og nyter varmen og badetemperaturen!

Det går mye i skrubbing av båten for tiden. Så da vi var på vårt ivrigste i går kom en vittig sjel forbi (les: Johnny) og utbrøt; "husk at det kun er 1/2 dag på lørdager"! Ja, så sant så sant.......

I dag har vi bestemt oss for at det skal være søndag, med tur og innlagt bading! Tipper det blir litt vedlikeholdsarbeid i dag også, men det får bli "etter kirketid" :-)

1 kommentar:

  1. Det er ingen her på berget som er misunnelig i det hele tatt. Tross i at 37.5 timers arbeidsdag og 5 dagers uke tydeligvis har blitt en fjern drøm allerede.

    SvarSlett