En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

onsdag 15. mai 2013

Vinsmaking i formiddag hos Vina Tomic

Et fint utvalg av viner som de produserer
Turen gikk til Jelsa i dag, 5 km fin spasertur langs stranden. Målet var et vinsmakingsseminar hos Vina Tomic.  Vi har vært der en gang før, men det er gøy å gjøre kjekke ting 2 ganger... :-)

Her ser dere Bård som følger interessert med på hva guiden kan fortelle oss.
 Vi var en fin gjeng på 12 personer som alle er interessert i vin og å lære litt om de lokale vinene som vi får servert når vi går på restuarant.
Lagringsvin hadde de også!

Til slutt havnet vi helt ned i kjelleren, her var det kaldt og svalt for en varm kropp som har spasert i frisk gange, "hele" 5 km. på sandaler!

Her var det flott dekket opp til oss. Vi fikk smake på 3 forskjellige viner, rosè, hvit og en rød.  Som tilbehør var det masse forskjellige oster og skinke, lokalt laget det også. Det var en innholdsrik og god lunsj!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar