En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

onsdag 22. mai 2013

Baska Voda 14 nmil. fra Vrboska

Godt vi har ordentlig regntøy med !!
I øs-pøs regnvær og motvind startet vi vår livs reise, igjen....! Og vi som har sagt til alle at vi kun skal seile i medvind. MEN hva gjør vi ikke for våre norske venner, som ligger å venter på oss i Baska Voda, like ved Makaskar by.

3 timer med regn, og vi var vel fremme og SOLEN kom igjen frem.

Vi ble tatt vel i mot av våre gode venner og anker ble tatt ombord hos oss, som seg hør-og-bør :-)
s/y Spurs til venstre, s/y Morgengry og s/y Mikkel helt til høyre.Nå er skipperne i full gang med shining av båtene, alt regn som kommer ned, er full av saharasand.....  Jeg er på internettkafè og holder "alle" oppdatert.  Betaling:  1 gl. med hvitvin, sa bartenderen :-)

2 kommentarer:

  1. Så bra dere har kommet dere avgårde! Bård ser ut som han er på seiltur i Raunefjorden ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Du har helt rett, Ingelinn! Det var akkurat som å være hjemme i Norge, midt på Raunefjorden :-)

      Slett