Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

onsdag 15. mai 2013

Fjellandsby Pitve, på restaurant Dvor Dubokovic Pitve

I går var vi litt spenstige, siden s/y Spurs har besøk fra Norge!  Vi bestilte mat i en liten fjellandsby, ikke så forferdelig langt fra marina Vrboska.

Vi skimter såvidt noen av vinrankene i dalen på bildet.  På stedet var det selvsagt en lokal kirke og kirkekoret sang nydelig i det vi gikk forbi.... Lokalbefolkningen er utrolig flinke til å synge og det uten intrumenter og ofte er det 4-stemt!

Vi hadde bestilt såkalt PEKA. Dvs. en rett varmet i 6 timer på åpen flamme.


På bildet ser dere veden de brenner for å lage glør. Så tar de glørene oppå grytene som dere ser ved siden av. Under der ligger maten!  Vi hadde bestilt lam, poteter og gulerøtter.  De skjønner ikke akkurat det med grønnsaker, så vi fikk 2 gulerøtter delt på 14 personer.... :-) Vi hadde også sagt at vi ønsket oss en MIX-salat.  Da fikk vi salatblader..... og vi som håpet på litt agurk og tomater i tillegg..... :-)Når vi har gjort opp, betalt for oss, får vi smake litt på det lokale brennevinet. Dvs. vi MÅ smake litt på brennevinet. De er veldig stolt av hvor GODT brennevin akkurat DE har laget.  Jeg kan love dere at det smaker forferdelig, og av og til ser vi oss nødt til å forsyne dagens heldige blomst med de edle dråper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar