En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

tirsdag 21. mai 2013

Endelig skal vi kaste loss! MEN......

Akka, i frossen utgave!
Vi er mer enn moden for å kaste loss, men alt går ikke helt etter planen. Tenk da vi skulle starte motoren, så ville den ikke!  HELT FLATT batteri, og vi som hadde startet det greit for 4 dager siden!! UTGJORT!  Ja, ja, da det bare å sitte vente til butikken åpner igjen på ettermiddagen å håpe på at de har akkurat DET vi ønsker. Eller at de ihvertfall klarer å skaffe det på en dag, eller to.... :-) ??

Før start av motoren, SKJET en fugl på meg! Og det på vei til ACI-havnekapteinen for "Check-out". Lykken for meg var at jeg hadde på meg en V-ringet skjorte - og skiten havnet akkurat der!  Bård måtte ofre lommetørklet sitt og det gikk rett til kokvask i frykt for fugleinfluensa, som Mr. Bjerkås sa med et STORT smil :-):-)

MEN lykken må være akka til middag, for første gang med øyne! Bård er flink med å tilberede akka, så jeg kan glede meg veldig til middag!

2 kommentarer:

  1. De akkar`ane såg rett og slett litt skumle ut ;)

    SvarSlett
  2. Ja, det var de også.... og de var med INNMATEN i tillegg. MEN Bjerkåsen er jo flink med mat, så det ble en udmerket rett. ps. Blekket var tatt ut. Det selger de til innvandrer-butikker.... :-)

    SvarSlett