Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

tirsdag 21. mai 2013

Endelig skal vi kaste loss! MEN......

Akka, i frossen utgave!
Vi er mer enn moden for å kaste loss, men alt går ikke helt etter planen. Tenk da vi skulle starte motoren, så ville den ikke!  HELT FLATT batteri, og vi som hadde startet det greit for 4 dager siden!! UTGJORT!  Ja, ja, da det bare å sitte vente til butikken åpner igjen på ettermiddagen å håpe på at de har akkurat DET vi ønsker. Eller at de ihvertfall klarer å skaffe det på en dag, eller to.... :-) ??

Før start av motoren, SKJET en fugl på meg! Og det på vei til ACI-havnekapteinen for "Check-out". Lykken for meg var at jeg hadde på meg en V-ringet skjorte - og skiten havnet akkurat der!  Bård måtte ofre lommetørklet sitt og det gikk rett til kokvask i frykt for fugleinfluensa, som Mr. Bjerkås sa med et STORT smil :-):-)

MEN lykken må være akka til middag, for første gang med øyne! Bård er flink med å tilberede akka, så jeg kan glede meg veldig til middag!

2 kommentarer:

  1. De akkar`ane såg rett og slett litt skumle ut ;)

    SvarSlett
  2. Ja, det var de også.... og de var med INNMATEN i tillegg. MEN Bjerkåsen er jo flink med mat, så det ble en udmerket rett. ps. Blekket var tatt ut. Det selger de til innvandrer-butikker.... :-)

    SvarSlett