Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

lørdag 18. mai 2013

Gratulerer med dagen, Norge - hipp hipp hurra for 17. mai

Fra v. Gretha, Marit, Elin, Johnny, Peter, Jarl, Malin, Elise, Jørgen og Øyvind  

Akkurat for øyeblikket er vi 3 bebodde norske båter her i Vrboska! s/y Mikkel, s/y Spurs også vi da som hadde vært så modig å invitere til 17. mai frokost!  Uken før 17. mai ble vi kjent med et veldig hyggelig ektepar fra Askøy, Elin og Øyvind som vi straks inviterte til å være sammen med oss å feire! Spreke som de var, kom de dagen før, seilende for egen kjøl fra Milna i forrykende vær! Tilfeldighetene gjorde det slik at et ung par kom forbi oss dagen i forvegen, og de var også norske, dvs. fruen var svensk. Så dermed ble Jørgen, Malin og deres utrolige skjønne og tillittsfulle datter Elise også invitert!
Peter, fra Belgia, holder også til i Marina Vrboska, så han var også selvskreven gjest. Veldig hyggelig kar han også, og meget kunnskapsrik og sprogmektig!  Tenk han snakker både Kroatisk, engelsk, fransk, tysk, flamsk, spansk og nå etter 17. mai, litt norsk og! :-)

Med gjestene vel ombord startet vi med Champagne og jordbær!  Så gikk vi over til spekemat.  Marit hadde med spansk skinke, Gretha norsk fenalår og vi hadde kjøpt kroatisk skinke. Så her var det noe for enhver smak! Og plass hadde vi... til alle....  der det er hjerterom er det husrom :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar