En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

mandag 13. mai 2013

1000-takk Bjørg for flott genser!

 Jeg har utrolig mange hyggelige kollega og Bjørg er en av dem!  Tenk at siste dag på jobb før min livs reise kommer hun inn på kontoret mitt med denne flotte seilergenseren!  Og vet dere hva som står på den? Jo; "Sailor for life" :-) Og jeg kan bare smile fra øre til øre! Takk nok en gang, Bjørg!  Håper dere har det bra på jobben!
Pizza på den lokale restauranten "Skojic". Han bruker mange timer hver dag på å varme opp ovnen.
Og Pizzaen? Den smaker udmerket!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar