En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

mandag 27. mai 2013

Hjemmelaget mat er best!

Ser det godt ut?  Jeg kan skrive under på at det var det! Her er det lett tilgjengelig akka, blåskjell, muslinger og gode grønnsaker og Bård vet å handle inn godsakene!  Jeg er heldig som har med meg både en skipper og en udmerket kokk!! :-)  Kan jeg få det bedre??

3 kommentarer:

 1. Hei Gry og Bård!

  Dere har det fint ser vi og det er dere vell unnet!
  Stor hilsen fra Costa del Hjellestad. 27 grader i dag.
  Hilsen Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, på deg Christina!! Så hyggelig å høre fra deg! Dere har det faktisk varmere enn oss :-) Og DET er dere vel unnet!! Nå er vi snart virkelig underveis.... ekstrautstyret som vi trenger til vår lange seilas er endelig ferdigmontert. En liten detalj gjenstår i morgen og så drar vi direkte til Montenegro herifra! Det blir første nattseilas i år :-). Klem fra Gry

   Slett
  2. Hei hei:-) God tur videre! Vi følger dere på turen. Spennende. Nå går jeg utifra at dere er kommet til Montenegro? Stor klem fra Christina

   Slett