Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

onsdag 8. mai 2013

Vaskedag i Vrboska

Yrende liv i båthavnen i  dag
I dag har vi skrubbet, vasket og skrubbet litt til!  Herlighet hvordan hun ser ut!  Sahara sand over alt og litt mer grønske enn vi er vant med her på de sydligere breddegrader. Lokalbefolkningen kan fortelle oss at det har vært en særs regnfull vinter, så det er nok grunnen til at båten ser ekstra ille ut!

MEN vi klager ikke!  Det er en fryd å være ute i kortbukse og t-skjorte. SOLEN skinner fra skyfri himmel og jeg kan melde om 19 gr. i sjøen og 20 grader i luften.

Vi ankom i går ettermiddag i ØS-PØS regnvær i Split. Heldigvis skinte solen opp innen vi kom ut til Hvar/Vrboska. Her ble vi tatt godt i mot av den lokale drosjesjåføren, kelneren på Bonaca, (nærmeste restuarant) og havnekapteinen.  Våre gode venner, Marit, Johnny og Jarl sto klar med champagne, så vi tok en aldri så liten skål og ønsket hverandre mange spennende og flotte seilaser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar