En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

onsdag 8. mai 2013

Vaskedag i Vrboska

Yrende liv i båthavnen i  dag
I dag har vi skrubbet, vasket og skrubbet litt til!  Herlighet hvordan hun ser ut!  Sahara sand over alt og litt mer grønske enn vi er vant med her på de sydligere breddegrader. Lokalbefolkningen kan fortelle oss at det har vært en særs regnfull vinter, så det er nok grunnen til at båten ser ekstra ille ut!

MEN vi klager ikke!  Det er en fryd å være ute i kortbukse og t-skjorte. SOLEN skinner fra skyfri himmel og jeg kan melde om 19 gr. i sjøen og 20 grader i luften.

Vi ankom i går ettermiddag i ØS-PØS regnvær i Split. Heldigvis skinte solen opp innen vi kom ut til Hvar/Vrboska. Her ble vi tatt godt i mot av den lokale drosjesjåføren, kelneren på Bonaca, (nærmeste restuarant) og havnekapteinen.  Våre gode venner, Marit, Johnny og Jarl sto klar med champagne, så vi tok en aldri så liten skål og ønsket hverandre mange spennende og flotte seilaser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar