En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

søndag 19. mai 2013

Storseilet er herved merket: NOR 14942

Jarl og Bård i full sving :-)
Seilene våre har ikke vært merket med NORSK kjennetegn. Nå er også det vel utført.  Jarl, eller dvs. vi, var så heldig at vi skulle selge en vaskemaskin.... Jarl skulle kjøpe en... og til hvilken pris?  Bård tenkte seg om et ørlite sekund og svarte resolutt: an en merking av seilnummer på storseilet vårt!  Handshaking og arbeidet ble utført i dag, 19. mai! Her var det mye fintenking og gamle regnekunnskaper kom til sin rett!  Alt fra hypotenusen, geometri og cm. For ikke å snakke om godt samarbeid to gode kamerater imellom :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar