Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

lørdag 11. mai 2013

Sykkeltur til Jelsa - fredag 10. mai

Her, men ikke lengre!
s/y Spurs venter besøk fra Norge og da må vi finne på litt ekstra, kan ikke bare ligge på kne på dekk å pusse!!  Så i dag gikk turen på sykkel til Jelsa for å bestille vinsmakingsseminar :-) til neste onsdag. Det var deilig med en forfriskende sykkeltur, for solen steker og gradestokken nærmer seg 30 grader. Sykkelturen går nærmest på en gang og sykkelsti langs sjøen, ihvertfall er det minimalt med biler der, så det er veldig idyllisk og trygt å sykle. Ellers kan jeg ikke si at Kroaterne kjører bil så veldig rolig, det er stort sett i 80 km/t. uansett kjøreforhold!

Med badestrand rett ved handlegaten i Jelsa, har nok handelstanden følt for å sette opp et forbudsskilt. Litt morsomt synes nå jeg :-))

 Litt av blomsterprakten langs veikanten, kan beskues her :-)

 I dag var det forresten vi som inviterte "de norske" som er i havnen på middag :-) Bjerkåsen himself erklærte da at det blir akka spisy, med ris og salat!  Og maten smakte udmerket. Det ble en bankers!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar