En hilsen fra Bård og Gry

Plutselig - sommeren 2015 fikk vi følelsen igjen, om å være på havet, være en del av elementene, komme inn i båtens rytme og du og du hvor vi savnet det! Så dermed ble det besluttet en litt lengre seilas sommeren 2016.

Det er ikke snakk om de 13.951,9 nautiske mil, og 25 forskjellige land og 145 havner/ankringsplasser vi skulle legge bak oss, som i 2013/2014! Målt distanse ble til slutt 1.499 nautiske mil som er seilasen fra Croatia/Hvar/Vrboska til Spania/Torrevieja.

24 døgn brukte vi på turen, litt lengre tid enn vi planla. Og det var ikke så mange havner vi hadde tid/anledning til å besøke, men Korcula/Croatia, Tropea og Procida / Italia, Mahon / Menorca, Mallorca og Formantera.

Men jeg nådde jobben til avtalt tid, såvidt, og det er jo et poeng :-)

torsdag 16. mai 2013

Besøk av 5 flotte damer ifra Haugesund! :-)

Skoene må av ved omborstigning, må vite :-)
Fra venstre, Reidun, Marit, Else Marie, Barbro og Edel :-)
Fint-fint besøk i fra Haugesund!  Tenk disse fine damene, startet privat barnehage i Haugesund for 25 år siden! De kalte barnehagen Rufus, og er en av de største barnehagene i Haugesund i dag!  Er det rart de er stolte og krye og fortjener seg en tur til Croatia/Vrboska? Og de kan fortelle at de er nære venner fremdeles og treffes flere ganger pr mnd.!

ps.  Marit, nr. 2 fra venstre, er vi så heldige å ha stiftet virkelig nærmere bekjentskap med. Hun seiler ombord i s/y Spurs :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar