Hilsen fra Bård og Gry

Bildet mitt
Beneteau Oceanis 46 fot. Dvs. hun er 13,68 m lang, 4,25 m bred og stikker 1,92 i dybden. Den stolte dame er produsert i Frankrike. Er registret i NOR/NIS og lyder kallesignalet LN5002

lørdag 18. mai 2013

Våknet opp til en båt full av SAND!

Her har jeg benyttet et bilde fra Sahara (Wikipedia)
På selveste 17. mai våknet vi opp til en båt FULL av gul sand!  Jøje meg som s/y Morgengry så ut!  Og vi som hadde skrubbet og knikket til frokostgjestene våre skulle komme og båten var perfekt i det vi la oss!

Alle båteierne her i Vrboska var mildt sagt fortvilet, spesielt de norske som hadde avtalt full flagging fra kl. 08:00 og frokost ombord i s/y Morgengry! 17. mai skulle feires, som seg hør og bør :-)

En sandstorm eller støvstorm er et meteorologisk fenomen som er vanlig i tørre og halvtørre områder der vind kan blåse store mengder sand og støv. I Spania kaller de dette faktisk for Gaddafi-sne, kunne Marit fortelle som er godt kjent i Spania.

Ja, ja, det var bare å sette opp sitt bredeste SMIL :-) å ta godt sepevann fatt med børste og klut og få vekk det verste. 

Vi kom i mål, gjestene ble tatt godt i mot presis kl. 09:00, og da fremsto s/y Morgengry i "full flagging", om enn noe våt på dørken, men det regnet vi med ville tørke fort i 20 grader... :-) :-)

ARC-flagget heiste vi for første gang på selveste 17. mai!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar